e Twinning te Yeni Projemiz

Zen Zone “Exploring Wellness Together

Ortaklarımız  İtalya(3)  ,Romanya ,Lübnan, 8 tane Ülkemizden olmak üzere toplam 13 tane ortağımız var.

27.03.2024 28

Zen Zone: "Birlikte İyi Hali Keşfetmek" projesi, öğrencilerin dünyanın dört bir yanından iyi hal uygulamalarını keşfetmeleri ve sınırlar ötesinde ruh sağlığı ve mutluluğu teşvik etmek için diğer ülkelerden akranlarıyla işbirliği yapmaları için yapılandırılmış bir çerçeve sağlamayı amaçlamaktadır. Çeşitli interaktif faaliyetler aracılığıyla öğrenciler, iyi olma halinin önemi ve dayanıklılık ve mutluluğu teşvik etmede kültürel alışverişin değeri hakkında daha derin bir anlayış geliştireceklerdir.

Bu proje, ilgi çekici ve interaktif faaliyetler aracılığıyla öğrencileri ruh sağlığı ve mutluluğun önemi konusunda eğitmeyi amaçlamaktadır. Öğrenciler, esenliğin çeşitli yönlerini keşfederek, olumlu ruh sağlığı alışkanlıklarını nasıl geliştirecekleri ve genel mutluluklarını nasıl artıracakları konusunda daha derin bir anlayış geliştireceklerdir.

Projenin sonunda öğrenciler, esenlik kavramını ve genel sağlık için önemini tanımlayabilecek, okulda ruh sağlığı ve mutluluğu teşvik etmek için stratejiler belirleyebilecek ve dünya çapında esenlik uygulamalarını ve bakış açılarını paylaşmak için diğer ülkelerden öğrencilerle işbirliği yapabilecekler.

Zen Zone: "Exploring Wellness Together" project aims to provide a structured framework for students to explore well-being practices from around the world and collaborate with peers from other countries to promote mental health and happiness across borders. Through various interactive activities, students will develop a deeper understanding of the importance of well- being and the value of cultural exchange in fostering resilience and happiness.

This project aims to educate students on the importance of mental health and happiness through engaging and interactive activities. By exploring various aspects of well-being, students will develop a deeper understanding of how to cultivate positive mental health habits and enhance their overall happiness.

By the end of the project, students will be able to define the concept of well-being and its importance for overall health, identify strategies for promoting mental health and happiness at school and collaborate with students from other countries to share well-being practices and perspectives around the world